Triatlon for Barn og Ungdom

Triatlon for Barn og Ungdom er et nytt tilbud i Triton Lillestrøm Svømme- og Triatlonklubb.

Etter å ha hatt et tilbud i mange år til voksne triatleter, ønsker vi nå å følge tropp med tilbudet til barn og ungdom. Her er det fokus på allsidighet som gjelder, gjennom treningsformene svømming, sykling og løping, samt andre aktiviteter som har til formål å utvikle deltakernes koordinasjon, utholdenhet, styrke, balanse osv. Al treningen skjer gjennom lek betonte øvelser og aktiviteter, slik at det er gøy å delta i denne gruppen.

Treningen for gruppen Triatlon for Barn og Ungdom er lagt på søndager i Volla Svømmehall, og består hver uke av svømming (ca. 45 min), samt enten løping eller sykling (ca. 30 min). Det vil være øvelser hvor den enkelte deltaker skal utfordre seg selv, samtidig som det vil være øvelser hvor gruppen som helthet jobber sammen. Det overordnede mål med undervisningen er utvikling av den enkeltes ferdigheter i vann og på land. Samtidig er det fokus på at deltakerne skal mestre øvelsene de blir utfordret med. Gjennom denne mestring får deltakerne motivasjon til å delta på lokale konkurranser i de tre ulike idretter, samt lokale triatlon konkurranser. Fokuset på alle konkurranser/arrangementer er deltakelsen og opplevelsen – ingen fokus på å komme først!

Treningstid: Søndag kl. 1500-1630 på Volla skole/svømmehall – hver uke sendes det ut info vedr. trening de kommende søndag

Deltakeravgift: Pris for å delta er 480,- per måned

Påmelding: Påmelding skjer på https://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=38 under “annet” -> Triatlon for Barn og Ungdom

Spørsmål: Om det er noen spørsmål, rettes de til trener Jesper Madsen – jesper@tritonlillestrom.no