Konkurransegrupper i Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb

Konkurranse partiene er delt inn slik at K1-partiet er det partiet der man trener mest, og her er ofte de beste svømmerne i klubben. De legger ned utallige treningstimer hver måned og flere deltar på både nasjonale og internasjonale mesterskap.

Man kan si at K1-partiet er toppen av pyramiden og så følger partiene nedover med K2-, K3-, K4- og Rekrutt-parti hvor antall treningstimer blir litt mindre for hvert parti nedover. Dette kommer av at Rekrutt-partiet er det første konkurransepartiet i klubben og det er her man starter etter man har fullført svømmekurs. Det er ofte slik, men ikke alltid, at jo lavere parti, desto yngre svømmere. Men man kan også finne ganske så unge svømmere på både K2- og K1-partiet, som har trent bra og har hatt bra fremgang.

Svømming er en idrett som krever utrolig mye trening over mange år for å bli god, og ofte så er det veldig unge svømmere som hevder seg i verdenseliten. Det er flere 15-16 åringer, spesielt på jentesiden som tar medaljer i internasjonale mesterskap. Men stort sett så er de beste i verden mellom 20-28 år.

Svømmere som deltar på konkurranse partier er forventet å delta på konkurranser/stevner og vil derfor automatisk bli meldt på stevner og konkurranser, slik at svømmerne kan se resultatet av tiden de bruker på trening. Ønsker svømmerne ikke å delta på konkurransen, bes foresatte sende mail til treneren sin eller Jesper (jesper@tritonlillestrom.no), slik at svømmeren kan strykes før fristen.

Om en svømmer gjenerelt ikke ønsker å delta på stevner, er det mulig å svømme på et av klubbens treningspartier (se link nederst for mere info).

Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb har en rekke konkurranse partier:

Partiet for klubbens beste svømmere. Trener 8-13 bassengøkter hver uke.

Partiet for klubbens up-and-coming svømmere. Trener 6-7 bassengøkter hver uke.

Partiet for klubbens svømmere som har målet om å rykke opp på klubbens høyere partier. Trener 4-6 bassengøkter hver uke.

Partiet for klubbens unge svømmere som blir motivert av konkurranse svømming. Trener 3-4 bassengøkter hver uke.

Partiet for svømmere som ønsker å forbedre eller å holde nivået sitt, med ferre treninger i uken enn K1/K2/K3. Trener 4 bassengøkter i uken.

Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb har aktive medlemmer som har satt rekorder i ulike aktiviteter.

Vil du delta i stevner? Det er kjempemoro!

Her finner du informasjon om blant annet startlisens, påmelding til stevner, forberedelse og ikke minst pakkeliste.

Her finner du informasjon om å være Konkurransesvømmer i Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb.

Se vår aktivitetskalender

Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb tilbyr i tillegg en rekke Treningspartier