Optus samarbeider med Triton

Optus AS har inngått samarbeid med Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb.

Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb tilbyr vannaktiviteter, svømmeopplæring og konkurransesvømming på Nedre Romerike. Med vår visjon «Alle svømmer!» drømmer vi om et samfunn der alle er svømmedyktige og har mulighet til holde seg i form gjennom aktiviteter i vann. Svømming og triatlon skal være en folkeidrett for bredde, elite og publikum.

Triton har som målsetning å øke synligheten for potensielle nye medlemmer i Romerike, og å bli enda mer tydelig i sin kommunikasjon med eksisterende medlemmer. Vi har derfor inngått samarbeid med Optus AS for å få bistand i denne prosessen.

Optus AS er et digitalbyrå i Lillestrøm som har særlig fokus på Romerike. De er et selskap bestående av nøkkelpersoner med kompetanse og erfaring på forskjellige områder innen digital markedsføring. De har spesialister innen ulike former for annonsering, sosiale medier, nettsideutforming, innholdsproduksjon og søkemotoroptimalisering (SEO). Deres visjon er «Vi skal skape vinnende virksomheter», og gjennom å være kundesentrisk i sin tilnærming til produktutvikling og salg, vil de sammen med sine kunder skape gode resultater.

Optus AS vil være vår leverandør av digitale tjenester, og blant annet hjelpe oss med å utforme ny nettside og lage annonser. Ved å få utarbeidet ny nettside, vil vi kunne gi enda mer og bedre informasjon om våre tilbud, og forbedre kommunikasjonen med nye og eksisterende medlemmer. Dessuten vil det bli enklere for besøkende å finne frem i vårt omfattende tilbud av kurs og aktiviteter.

Annonseringen vil øke Tritons synlighet, og vil bringe oss enda nærmere vår visjon om et samfunn der alle svømmer.